top of page

Culinair genieten door de jaren heen, het welslagen van uw feesten en het verzorgen van een smakelijke catering is onze business. Om deze doelstellingen te bereiken, maken wij graag persoonlijk tijd voor u vrij om al uw verwachtingen en wensen te ontdekken en u te begeleiden in de keuze van uw feest.

 

Even voorstellen: Jurgen De Vriese ontdekte zijn culinaire passie al op jonge leeftijd en volleerde deze in hotelschool Sint Theresia te Deinze. Reeds in zijn tienerjaren werden de vakanties en weekenden gevuld met het meedraaien in restaurants (bv. La Pomme Dor in Oudenaarde, Bonaparte te Eke,  Zwalmkoets in Zwalm… ). Na zijn studies ging hij aan de slag in de keuken van het UZ Gent. Later nam hij deel aan het VTM programma ‘Mijn Restaurant’ bij La muse Nieuwpoort en ‘Mijn Pop-uprestaurant’ bij Wout Bru LO in Antwerpen. Momenteel is hij al een tijdje tewerkgesteld in een privé rustoord te Sleidinge. Als bijberoep stampte hij zijn eigen cateringzaak uit de grond en sindsdien streefde hij naar het leveren van de beste kwaliteit. Hiervoor worden er enkel dagverse producten gebruikt die met veel liefde verwerkt worden tot de heerlijkste gerechten.

Nadien kwam zijn vrouwke Marjan D’Hooge in de zaak, beiden zitten ze in de horeca waardoor ze elkaar de nodige ondersteuning kunnen bieden. Dit is, naar de klanten toe, zeker een troef. Zij bedenkt tevens voor u de gastronomische oplossingen op maat. Aan de hand van uw behoeften verzorgen wij alles van A tot Z. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken bij de culinaire omkadering van uw feest.

 

Jurgen werd in 2015 eveneens verkozen tot BESTE GROOTKEUKENKOK VAN BELGIE. 

110195376_887601985067741_24986600701622

Kortom, bij Traiteur Dinner For All kan u terecht voor zowel seizoensgebonden suggestie-menu’s, een wisselend samengesteld menu of een eenvoudige afhaal menu. Prijs-kwaliteit staan absoluut tot elkaar in verhouding. We werken steeds met dagverse producten. Overtuig uzelf en ontdek de kwaliteiten van het koppel, die samenwerkt met u om uw feest of maaltijd tot een goed einde te brengen.

Pas als jullie gelukkig, geïnspireerd en met een glimlach weer naar buiten stappen, hebben wij ons doel  bereikt.

bottom of page